Начало » За нас

За нас

ЕТ „Зорница – Илия Радев” е частна фирма, създадена през 1989г. в град Пазарджик – област Пловдив.

Основната дейност на фирмата е проектиране, разработка и производство на РЕТ преформи и РЕТ бутилки, пластмасови изделия, издувни форми, шприц форми, резервни части за машини и матрици, издувни машини и инсталации запроизводство на РЕТ преформи.

Екип от конструктори проектира и разработва индивидуални модели за РЕТ бутилки и РЕТ преформи.

Фирмата е създала 2 производствени бази, оборудвани с високо технологични, напълно автоматични металообработващи машини, издувни машини, инсталации за производство на РЕТ преформи и машина за поставяне на пластмасов етикет.

Фирмата произвежда 25 вида РЕТ преформи и широка гама от РЕТ бутилки с различен обем и индивидуални форми. Бутилките са предназначени за съхранение на течни храни – растително масло, оцет, сосове, вино, бира, спиртни напитки, газирани и не газирани безалкохолни напитки, дестилирана и газирана минерална вода, козметични продукти и детергенти. Фирмата комплектова бутилките с капачки за газирани, негазирани напитки и олио.

Фирмата разполага със собствен транспорт и извършва доставки на продукцията си до производствените бази на клиентите си както в страната така и в чужбина.

ЕТ„Зорница – Илия Радев” доставя висококачествени продукти на своите клиенти. Това се постига чрез прилагането на модерни технологии и влагането в производството на първокачествени суровини и материали от водещи световни производители.

През производствения процес се прилагат методи за контрол на продукцията, които се следят от висококвалифициран персонал.

Продукцията на ЕТ „Зорница – Илия Радев” се произвеждат в условията на Интегрирана Система за Управление, съгласно изискванията на ISO 9001:2000 OHSAS 18001:1996.